Olen Johanna Loikala, energiapuhdistuksia tekevän Inni Energiapuhdistuksen sekä ammattijärjestämistä tarjoavan Inni Järjestyksen yrittäjä

 

 

Miten minusta tuli energiapuhdistaja ja näkijä?

 

Olen aina ollut kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja tutkinut esimerkiksi erilaisia hoitomuotoja. Olin ollut itse reiki-energiahoidossa ja päätin alkaa opettelemaan tätä hoitomuotoa itse. Opiskelin reikiä vuonna 2018, alkuun lähinnä oman ja pienen lähipiirin hyvinvoinnin huolehtimiseksi. Pian kuitenkin sain merkkejä laajemman tietoisuuden kehittymisestä itsessäni ja nyt olen pisteessä, jossa energeettisen näkemisen avulla havaitsen esimerkiksi juuri energioita ja välitilaan jääneitä henkiä. 

 

 

Miten ammattijärjestäjä kohtaa energiapuhdistajan?

 

Voin sanoa, että erityisen hyvin. Tavoitteeni on aina ollut tuoda järjestystä ja selkeyttä ihmisten elämään. Minulle on aina ollut suuri ilo, kun järjestämisasiakkaan tavarapaljous selkenee ja näin asiakkaan viihtyisyys ja selkeys kotona ja jopa omassa itsessään paranee. Energioiden puhdistamisessa teen käytännössä aivan samaa, asiakkaan viihtyisyys ja selkeys tiloissaan ja omassa itsessään paranee, mutta vain toisessa, energioiden, ulottuvuudessa.

 

Miten minusta tuli ammattijärjestäjä: lue lisää

Energiapuhdistaja ja näkijä Johanna Loikala

Tekijä